0

KFC Veggie: η αυθεντική γεύση KFC, χωρίς κρέας!

Ακούσατε, ακούσατε, τα KFC Veggie, 100% meat-free, είναι εδώ!

Φτιάχνονται από γευστικά μανιτάρια, πάντα με την μυστική συνταγή των 11 μπαχαρικών και μυρωδικών του Συνταγματάρχη Sanders, για να απολαμβάνεις την ίδια γεύση και εμπειρία ΚFC χωρίς κρέας.

ΚFC Veggie, finger lickin’ good, τραγανή και λαχταριστή meat-free γεύση! Δοκίμασέ τα τώρα!

 

ΚFC Veggie Family

Η οικογένεια των KFC Veggie προϊόντων, με την αυθεντική γεύση KFC, είναι εδώ! Ιδού τα μέλη της: Veggie Strips, Veggie Lunch Box, Veggie Burger, Veggie Twister. Διάλεξε όποιο σου ταιριάζει!

Η αυθεντική γεύση των KFC χωρίς καθόλου κρέας
Η αυθεντική γεύση των KFC χωρίς καθόλου κρέας

Τα Veggie Strips φτιάχνονται με βάση τη μυκοπρωτεΐνη, ένα πεντανόστιμο παράγωγο μανιταριών ως υποκατάστατο κρέατος, αλλά και με την αυθεντική μυστική συνταγή των 11 μπαχαρικών και μυρωδικών του Συνταγματάρχη Sanders. Γι’ αυτό η γεύση στα Veggie προϊόντα μας είναι η ίδια λαχταριστή γεύση των KFC που έχεις αγαπήσει, απλώς χωρίς κρέας. Δοκίμασέ τα και λάτρεψέ τα!

Με original γεύση
Με original γεύση

Τα νέα KFC Veggie Strips προετοιμάζονται με βάση τη διάσημη αυθεντική συνταγή των 11 μπαχαρικών και μυρωδικών του Συνταγματάρχη Sanders. Η συνταγή μένει απαράλλαχτη εδώ και 80 χρόνια και φυλάσσεται σε χρηματοκιβώτιο στα κεντρικά γραφεία των KFC στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

Κορυφαία γεύση
Κορυφαία γεύση

Το αποτέλεσμα; Ασύγκριτα νόστιμα Veggie Strips με μια αρωματική νότα μπαχαρικών και μυρωδικών – απλά, κλασικά KFC! Με το που φας την πρώτη μπουκιά, θα το διαπιστώσεις: Τα KFC Veggie Strips είναι τόσο νόστιμα που δεν θα καταλάβεις τη διαφορά.

100% Veggie
100% Veggie

Τα Veggie Strips μας είναι απολύτως meat-free και βασίζονται σε μυκοπρωτεΐνη, γάλα και αβγά. Η μυκοπρωτεΐνη παράγεται από μανιτάρια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Τα Veggie Strips, επιπλέον, είναι ένα περιβαλλοντικά βιώσιμο προϊόν με πολύ μικρό αποτύπωμα άνθρακα.

Veggie Burger
Veggie Burger

Με την κλασική γεύση των KFC, τώρα στη Veggie εκδοχή του!

Με ψωμάκι, δροσερό μαρούλι iceberg, μαγιονέζα και φυσικά 2 Veggie Strips με την ίδια θρυλική KFC γεύση.

Veggie Twister
Veggie Twister

2 Veggie Strips με την απόλυτη KFC γεύση, τυλιγμένα σε τοσταρισμένη τορτίγια με ντομάτα, δροσερό μαρούλι iceberg και πικάντικη μαγιονέζα.

Veggie Strips
Veggie Strips

Τραγανά και παναρισμένα με την κλασική KFC συνταγή διαθέσιμα σε 5 ή 8 κομμάτια, για να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Veggie Lunch Box
Veggie Lunch Box

3 τραγανά Veggie Strips παναρισμένα με την κλασική KFC συνταγή, συνοδευόμενα από πεντανόστιμες τραγανές πατάτες σε μεγάλο μέγεθος!

Συχνές Ερωτήσεις

KFC Veggie σημαίνει η ίδια θρυλική αυθεντική γεύση, την οποία οι πελάτες μας ξέρουν και αγαπούν, διαθέσιμη πλέον σε προϊόντα που δεν φτιάχνονται από κρέας. Προσφέρουμε μια ποικιλία από ΚFC Veggie προϊόντα που φτιάχνονται με τα Veggie Strips: Veggie Classic Burger, Veggie Twister, Veggie Strips, Crispy Veggie Lunch Box. Η συνταγή των Veggie Strips είναι χορτοφαγική, ενώ επίσης περιέχει γάλα και αβγά. Το βασικό συστατικό είναι η μυκοπρωτεΐνη, η οποία παράγεται από τη ζύμωση μανιταριών και, φυσικά, τα Veggie strips φτιάχνονται με την θρυλική original συνταγή του Συνταγματάρχη μας! Τα Veggie προϊόντα μας ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με πουλερικά κατά την παρασκευή τους, καθώς τηγανίζονται στο ίδιο λάδι. Το αφήνουμε στους πελάτες μας να αποφασίσουν ανάμεσα στο κλασικό KFC κοτόπουλο και τη Veggie εκδοχή του.

Είναι πρωτεΐνη που προέρχεται από μανιτάρια και είναι 100% meat-free.

Η διαφορά είναι απλή! Η vegetarian διατροφή είναι σε μεγάλο βαθμό φυτική, ενίοτε όμως συμπληρώνεται από γαλακτοκομικά προϊόντα, αβγά και μέλι. Αποφεύγεται η κατανάλωση κρέατος, ψαριών αλλά και προϊόντων παραχθέντων από αυτά. Η vegan διατροφή από την άλλη, είναι εξ ολοκλήρου φυτική και αποκλείει εντελώς κάθε ζωική τροφή, συμπεριλαμβανομένων των γαλακτοκομικών, των αβγών, του μελιού αλλά και των παραγώγων τους, όπως το τυρί.

Η συνταγή των Veggie μας είναι meat-free. Για τα Veggie Strips χρησιμοποιούμε μόνο vegetarian υλικά προερχόμενα από ζύμωση μανιταριών καθώς επίσης, γάλα και αβγά.

Στη διάρκεια της παρασκευής τους τα Veggie Strips ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με πουλερικά καθώς τηγανίζονται στο ίδιο λάδι. Ούτως ή άλλως, η σπεσιαλιτέ μας είναι τα κοτόπουλα! Από ‘κει και πέρα, το αφήνουμε στους πελάτες μας να αποφασίσουν ανάμεσα στο κλασικό KFC κοτόπουλο και τη Veggie εκδοχή του.

Όχι, τα Veggie Strips δεν είναι vegan, περιέχουν γάλα και αβγά. Στη διάρκεια της παρασκευής τους, τα Veggie Strips ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με πουλερικά καθώς τηγανίζονται στο ίδιο λάδι. Ούτως ή άλλως, η σπεσιαλιτέ μας είναι το τηγανητό κοτόπουλο! Εμείς δίνουμε στους πελάτες μας το ελεύθερο να διαλέξουν.

Ναι! Τα Veggie Strips μας πανάρονται με την αυθεντική συνταγή του Συνταγματάρχη Sanders και, ως εκ τούτου, η θρυλική γεύση παραμένει!

Έχουμε KFC Veggie, ώστε να μην υπάρχει μερίδα του κόσμου που να μην μπορεί να γευτεί αυτή την υπέροχη γεύση. Ακόμα κι όσοι δεν τρώνε κοτόπουλο ή όσοι δεν έχουν όρεξη για κοτόπουλο εκείνη τη στιγμή δικαιούνται να γεύονται αυτή τη συνταγή!

Τα Veggie μας δεν περιέχουν κρέας, αλλά περιέχουν αβγά και γάλα. Στη διάρκεια της προετοιμασίας τους, τα Veggie Strips ενδέχεται να έρθουν σε επαφή με πουλερικά καθώς τηγανίζονται στο ίδιο λάδι. Δίνουμε το ελεύθερο στους πελάτες μας να αποφασίσουν ανάμεσα στο κλασικό KFC κοτόπουλο και την Veggie εκδοχή του.

Τα Veggie Strips περιέχουν γάλα, αυγά και γλουτένη εφόσον το πανάρισμά τους περιέχει σιτηρά. Είμαστε πολύ ανοιχτοί για τα συστατικά όλων των προϊόντων του μενού μας. Διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες σχετικά με τα αλλεργιογόνα είναι γρήγορο και εύκολο να βρεθούν, είτε στο εστιατόριο είτε στο site μας, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να αποφασίσουν πριν παραγγείλουν. Ωστόσο δεδομένου πως τα προϊόντα προετοιμάζονται στον ίδιο χώρο δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς η πιθανότητα της διασταυρούμενης επιμόλυνσης. Συστήνουμε στους πελάτες μας να συμβουλεύονται τον γιατρό τους αν έχουν ερωτήσεις που αφορούν τη διατροφή τους ή το κατά πόσο ένα προϊόν είναι κατάλληλο για κατανάλωση από εκείνους.