0

Τι κάνει το φαγητό μας ξεχωριστό

Πιο φρέσκο, δε γίνεται!
1. Πιο φρέσκο, δε γίνεται!
Η καταπληκτική γεύση, όλων των προϊόντων μας, που σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου, οφείλεται στο ότι όλα ετοιμάζονται λίγα μόλις λεπτά πριν τα παραλάβεις. Από το κοτόπουλο και το burger, έως τις πατάτες και τις σαλάτες μας.
Εδώ, όποιο προϊόν κι αν παραγγείλεις παρασκευάζεται την ίδια στιγμή!
Συνθήκες διαβίωσης κοτόπουλων
2. Συνθήκες διαβίωσης κοτόπουλων

Οι εγκαταστάσεις διαβίωσης των κοτόπουλων, που προορίζονται αποκλειστικά για τα KFC, ελέγχονται εξονυχιστικά και απροειδοποίητα από ανεξάρτητους διεθνείς οίκους, για την πιστοποίηση της εφαρμογής των προτύπων του Animal Welfare.

Πρώτες Ύλες
3. Πρώτες Ύλες

Όλοι οι προμηθευτές μας διαθέτουν πιστοποίηση GFSI και ελέγχονται για την εφαρμογή των Διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων, τόσο από διεθνείς οίκους αξιολόγησης, όσο και από ανεξάρτητους εσωτερικούς επιθεωρητές, που πιστοποιούν ότι όλες οι Α’ ύλες που χρησιμοποιούμε συμμορφώνονται πλήρως με τις υψηλές προδιαγραφές που έχουν συμφωνηθεί.

Πιστοποίηση Μαγείρων
4. Πιστοποίηση Μαγείρων

Κάθε μάγειρας πιστοποιείται 2 φορές τον μήνα στην εκτέλεση συνταγών! Μόνο έτσι κάνουμε περήφανο τον Συνταγματάρχη Sanders!

Έλεγχος λαδιών
5. Έλεγχος λαδιών

Ο έλεγχος οξύτητας των λαδιών στις φριτέζες μας γίνεται 2 φορές την ημέρα και αντικαθίστανται αμέσως, ώστε να μην ξεπεράσουν ποτέ τα επιτρεπόμενα όρια! 

Διαδικασίες παρασκευής
6. Διαδικασίες παρασκευής

Κοσκινίζουμε το αλεύρι πριν από κάθε πανάρισμα. Συνολικά, μπορεί να γίνονται μέχρι και 100 κοσκινίσματα την ημέρα σε κάθε εστιατόριο.

Έλεγχος ποιότητας
7. Έλεγχος ποιότητας

Πριν βάλουμε στον δίσκο το κοτόπουλο, ελέγχουμε κάθε ένα κομμάτι.
Αν δεν είναι τέλειο, το αποσύρουμε! 

Διάρκεια παραμονής στον θάλαμο
8. Διάρκεια παραμονής στον θάλαμο

Ο χρόνος παραμονής στον θερμοθάλαμο, είναι συγκεκριμένος για κάθε διαφορετικό μέρος κοτόπουλου και αποσύρεται αμέσως μόλις τον ξεπεράσει.
Για παράδειγμα, τα ολόκληρα κομμάτια κοτόπουλου (C.O.B) παραμένουν 90 λεπτά, ενώ τα Crispy strips 45 λεπτά. Ούτε λεπτό παραπάνω!

Θερμοκρασία κοτόπουλου
9. Θερμοκρασία κοτόπουλου

Η θερμοκρασία του κοτόπουλου, σε όλη τη διάρκεια παραμονής του μέσα στο εστιατόριο, δεν ξεπερνάει ποτέ τους 4ο C, ενώ μόλις βγει από την φριτέζα, δεν είναι ποτέ κάτω από 82ο C!

Θερμοκρασία λαχανικών
10. Θερμοκρασία λαχανικών

Η θερμοκρασία των λαχανικών στο σημείο παρασκευής, είναι πάντα χαμηλότερη από 5ο C. Με αυτό, δεν παίζουμε! Τα λαχανικά μας πλένονται ακολουθώντας πιστοποιημένες διαδικασίες βάσει του ISO 22000 (HACCP).

Διάρκεια παραμονής υλικών
11. Διάρκεια παραμονής υλικών

Ο χρόνος παραμονής των υλικών μας (όπως λαχανικά, τυρί, μπέηκον κλπ.) στο σημείο παρασκευής των γευμάτων είναι maximum 4 ώρες. Ούτε 1 λεπτό παραπάνω!